NIEUWS


NIEUWE SHOW TEGENPOLEN 2017

Na het de succesvolle concerten in de theaters van Apeldoorn en Heerde is Dennis gevraagd om in Epe een show te geven in de Jumbozaal van het Kulturhus. Op zaterdag 8 april staat deze show gepland en er zijn vanaf nu al kaarten te reserveren. De show vertelt een mooi verhaal met als thema "Tegenpolen|. Dit wordt ondersteund, zoals we van Dennis gewend zijn, met de prachtigste Nederlandse liedjes en natuurlijk zijn eigen repertoire. Het concert zal een unplugged karakter hebben en dat past bij het kleine aantal gasten die in de zaal kunnen. Reserveer dus snel, want vol=vol. KLIK HIER

LAATSTE 125 KAARTEN JUBILEUMSHOW

Nog geen kaarten gereserveerd? Doe dit dan snel, want de laatste week gaat het hard!. Klik op de onderstaande link: www.ticketkantoor/shop/denniswiltink en reserveer nu!!     

JUBILEUMCONCERT DENNIS WILTINK // 10 JAAR

Zaterdag 26 november 2016 staat Dennis precies 10 jaar op het podium. Op deze datum gaf hij in 2006 zijn eerste optreden. Een klein podium tijdens een Hollandse middag in een klein café te Epe. Daarvoor had hij al regelmatig het café op z'n kop gezet tijdens de karaoke, maar de eigenaar van het café vond het tijd voor het echte werk. Dat echte werk resulteert nu, 10 jaar later, in een prachtig jubileumconcert. Deze wordt dus precies op dezelfde datum gehouden in het theater van Dorpshuis de Heerd in Heerde. 

"Het theater bied plaats aan 315 personen en verraste mij meteen qua sfeer toen ik er voor het eerst ging kijken", aldus de enthousiaste zanger. Dit zou ook meteen de plek worden voor het jubileum. "Dat we wederom voor een theater hebben gekozen, komt door het succes van het concert in April. Wat een prachtige reacties hebben we daarop gehad en wat hebben ik er zelf onwijs van kunnen genieten", aldus Dennis.


Inmiddels is de kaartverkoop gestart en is er ruim 25% van alle kaarten verkocht. Wil je er ook bij zijn, wacht dan niet te lang met reserveren. Ga naar www.ticketkantoor/shop/denniswiltink en reserveer nu!!     

STERKER UPDATE

De nieuwe single gaat landelijk op dit moment erg goed. O.a. TROS Sterren NL, Unity NL, Puur NL en Continu draaien de single al vol op. In de recensie op Hollandse Hits Forum wordt gesproken van een mogelijke doorbraak en daar is de single inmiddels gestegen naar plek 29 in de Top 40. Binnenkort zal de nieuwe videoclip online staan en geeft Dennis een aantal interviews bij verschillende radiostations. Zo kun je bijvoorbeeld op 22 mei meeluisteren op www.sterren.nl. Wil je de nieuwe single live horen? Kijk dan in de agenda voor alle openbare optredens.    

THEATERCONCERT 20:00 UUR BIJNA UITVERKOCHT

De kaartverkoop van het theaterconcert is nog maar drie weken onderweg en het concert om 20:00 uur is bijna uitverkocht. Er is veel animo voor het concert. Ook in de media wordt de zanger veel genoemd. Er is een extra concert gepland om 15:00 uur. Zorg dat je op tijd gereserveerd hebt, want vol = vol. Klik hier

THEATERCONCERT STERKER

Al enige tijd wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het Theaterconcert Sterker. Zondag 10 april zal hij zowel 's middags als 's avonds een exclusief concert geven, waarin ook zijn nieuwe single gepresenteerd wordt aan het publiek. De locatie is het prachtige Orpheus Theater te Apeldoorn. Hiermee gaat een droom voor de populaire zanger in vervulling. "Ik wil met dit concert laten zien dat ik blijf groeien en dat veel volwassener ben geworden', aldus de zanger zelf. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Ga voor meer informatie en tickets naar orpheus.nl.

GLAZENHUIS IN VELP

Dennis reist vandaag af naar Velp voor een radio-interview in het Glazenhuis. T/m zondag 20 december hebben zich een aantal DJ's opgesloten om aandacht te vragen voor het Rode Kruis en daarmee geld in te zamelen voor de generatie van de toekomst in oorlogs -en conflictgebieden. Met de steun van vele artiesten is er een compleet programma neergezet, waarbij luisteraars op hun wenken worden bediend. Wil je meer weten? Kijk dan op www.glazenhuisvelp.nl.

DENNIS OPNIEUW IN DINNERSHOW

Zaterdag 28 november verzorgt Dennis samen met goede collega Richard Hekkert opnieuw een avond vol entertainment, gecombineerd met het lekkerste eten en drinken bij Rog Vistraiteur te Deventer. Mede door het succes van de vorige editie is dit vervolg tot stand gekomen. Rog viert deze avond zijn 12,5 jarig jubileum en nodigt iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Prijs per persoon is € 29,95 en dit is een all-in prijs voor eten, drinken en entertainment. 

ENTHOUSIAST PUBLIEK IN TERHEIJDEN

Afgelopen zaterdag stond Dennis in een uitverkochte zaal van De Gouden Leeuw in Terheijden in een line-up met o.a. Rein Mercha, Wesley Klein en Henk Dissel. Het uitzinnige publiek deed de temperatuur flink omhoog blazen en dat leek de sfeer alleen maar ten goede te komen. "Ik kreeg enorm veel energie terug van het publiek en elke zanger weet dat je daardoor met een euforisch gevoel van het podium kunt stappen", aldus de zanger na afloop van het optreden. Zaterdag 31 oktober is Dennis live te zien in Grand Café de Toren in Vaassen. 

NIEUWE SINGLE IN 2016

Vandaag is besloten dat de release van de nieuwe single is uitgesteld naar 2016. Een bewuste keuze, aangezien er met nog meer zorgvuldigheid wordt gewerkt in de nieuwe song. "Ik wil met de nieuwe single de ingeslagen weg van de Nederlandstalige popmuziek vasthouden, maar het imago en identiteit van mezelf als zanger een boost geven", aldus een enthousiaste Dennis. 

DENNIS TOEGEVOEGD AAN LINE-UP BATHMENSE KERMIS

Aankomend weekend is Dennis toegevoegd aan de line-up voor één van de grootste evenementen in de regio Deventer. De Bathmense kermis betekent 3 dagen lang feest. Artiesten als Dre Hazes, Snollebollekes, Ruben van der Meer, Vinzent, Django Wagner, PArty Animals en vele anderen zullen de reis naar Bathmen maken. Dennis zal zowel zaterdagavond als zondagavond optreden. De aanvangstijden vindt je in de agenda op deze website. 

DE NIEUWE SITE ONLINE

Vanaf vandaag is de nieuwe website online, voorzien van de belangrijkste informatie, de aanstaande optredens en nog veel meer! Dennis is daarnaast actief op de verschillende social media, welke je aan de rechterkant op de homepage kunt terugvinden. Voor boekingen en/of meer informatie kun je gebruikmaken van het contactformulier of door telefonisch contact op te nemen met Showcase Events & Entertainment.