SHOWS


Dennis boeken op uw bedrijfsfeest, huwelijk of verjaardag? Laat u op deze pagina inspireren door de verschillende mogelijkheden.

SOLO (TAPE-OPTREDEN)

Het meest geboekte optreden van Dennis is een 1x 30 min. tape-optreden. Een energieke show met zijn eigen repertoire en steengoede covers. Dit optreden past op vrijwel iedere locatie en op elke gelegenheid.  

UITKOOPGAGE € 695,-
1 x 30 minuten 

 

UITKOOPGAGE € 1150,-
2x 30 minuten (alleen besloten)

inclusief M - en/of A- set
exclusief 9% btw


SING LIVE ON STAGE

 

Prachtig decor, mooie muziek, perfect geluid en een enthousiast publiek. Een stijlvol concept voor bruiloften, bedrijfsfeesten, partijen en elk ander feest. Een muzikale invulling, naast een optreden van Dennis Wiltink, is er van Femke Hengeveld. Een veelzijdige zangeres, waarmee ook een aantal prachtige duetten wordt gezongen. De rest van de invulling ligt in handen de ervaren en een allround DJ.

UITKOOPGAGE VANAF € 2695,-

inclusief M- en/of A-set
Inclusief licht en decor
exclusief 9% btw


HUWELIJKSCEREMONIE


Dennis wordt veel gevraagd om het muzikale gedeelte tijdens een huwelijksceremonie te verzorgen. U kiest de drie liedjes die bij jullie horen als bruidspaar en Dennis zingt deze liedjes live op de mooiste dag van je leven. Live begeleid door een fantastische pianist of met muziekband. 

UITKOOPGAGE MET MUZIEKBAND € 695,-


UITKOOPGAGE MET PIANIST € 1095,-

inclusief M - en/of A- set
exclusief 9% btwTHEATER

 
In het theater is Dennis als een vis in het water. Na de succesvolle theaterconcerten 'Sterker' en 'Tegenpolen' is Dennis steeds vaker in het theater te zien. Dennis ook live in uw theatervoorstelling, musical of concert? Informeer naar de mogelijkheden.  

 

UITKOOPGAGE OP AANVRAAG


IN DUET MET FEMKE HENGEVELD (Tape)


Twee prachtige stemmen die perfect bij elkaar passen zijn nu samen te boeken in een show die die we kunnen aanpassen aan elke gelegenheid. Nederlands, Top 40, 70's/80's of juist een mix van allemaal? Laat je betoveren door de mooiste duetten, waarin de stemmen van Dennis en Femke fantastisch samen komen. 

UITKOOPGAGE € 1150,-
1 x 30 minuten

inclusief M -en/of A- set
exclusief 9% btw)