SHOWS


Dennis boeken op uw bedrijfsfeest, huwelijk of verjaardag? Laat u op deze pagina inspireren door de verschillende mogelijkheden.

SOLO (TAPE-OPTREDEN)

Het meest geboekte optreden van Dennis is een 1x 30 min. tape-optreden. Een energieke show met zijn eigen repertoire en steengoede covers. Dit optreden past op vrijwel iedere locatie en op elke gelegenheid.  

UITKOOPGAGE VANAF € 595,- 

inclusief M - en/of A- set
exclusief 6% btw

 

AVONDVULLENDE SHOW // STERKER //

Wanneer u een complete 4 uur durende show zoekt voor uw bruiloft of bedrijfsfeest, dan is de avondvullende show STERKER een prachtige invulling. Live-muzikanten en een DJ zijn onderdeel van deze show. Helemaal verzorgd met licht en geluid tot 250 personen. Uw gasten zullen vanaf de eerste minuut worden geboeid in deze professionele show met dans, live-muziek en een allround DJ. Informeer naar de opties, om de show naar eigen wens aan te vullen. 

UITKOOPGAGE VANAF € 1495,-
inclusief M - en/of A- set

Inclusief licht en decor
exclusief 6% btw

AVONDVULLENDE SHOW // S!NG //

 

Prachtig decor, mooie muziek, perfect geluid en een enthousiast publiek. Een stijlvol concept voor bruiloften, bedrijfsfeesten, partijen en elk ander feest. Een muzikale invulling, naast een optreden van Dennis Wiltink, is er van Femke Hengeveld. Een veelzijdige zangeres, waarmee ook een aantal prachtige duetten wordt gezongen. De rest van de invulling ligt in handen de ervaren en allround DJ Jurjen.

UITKOOPGAGE VANAF € 1195,-

inclusief M- en/of A-set
Inclusief licht en decor
exclusief 6% btwTHEATER

 
In het theater is Dennis als een vis in het water. Na het succesvolle Theaterconcert Sterker is Dennis steeds vaker in het theater te zien. Volg zijn social media of deze website voor tickets. 

 

UITKOOPGAGE OP AANVRAAG

HUWELIJKSCEREMONIE


Dennis wordt veel gevraagd om het muzikale gedeelte tijdens een huwelijksceremonie te verzorgen. Je kiest de drie liedjes die bij jullie horen als bruidspaar en Dennis zingt deze liedjes live op de mooiste dag van je leven. Live begeleid door een fantastische pianist.

UITKOOPGAGE VANAF € 595,-
inclusief M - en/of A- set
exclusief 6% btw

MINICONCERT LIVE MET BAND


Dit miniconcert is voortgekomen uit zijn allereerste theaterconcert. De band, met waanzinnige muzikanten, is de kers op de taart voor een uniek optreden van Dennis. Meerdere formaties mogelijk qua band. 

UITKOOPGAGE VANAF € 1495,-
inclusief M -en/of A- set
exclusief 6% btw)